Kokius baldus pasirinkti konferencijoms?

Konferenciniai stalaiKonferencijos ir susirinkimai yra neatsiejama kiekvienos sėkmingai dirbančios dalis. Jų metu svarbu ne tik komunikacija, rezultatyvumas, bet ir patogumas. Kiekvienas tai suprantantis darbdavys konferencijų patalpoms skirtus baldus renkasi itin atidžiai. Kokie gi pagrindiniai konferencijų baldai ir į ką verta atkreipti dėmesį juos renkantis?

Stalai

Kokybiški konferenciniai stalai – vienas svarbiausių šių patalpų elementų. Rinkoje galima rasti tikrai gausų jų pasirinkimą. Gali būti naudojami tiek vienam asmeniui skirti stalai, tiek apvalūs konferenciniai stalai, skirti dešimčiai ar dar daugiau asmenų. Tinkamiausią dizaino rūšį pasirinkite atsižvelgiant į konferencijų pobūdį, jame dalyvaujančių žmonių skaičių. Čia be abejo labai svarbus ir patogumas. Šiuos poreikius maksimaliai išpildo reguliuojami konferenciniai stalai. Jų aukštis paprastai reguliuojamas, todėl šiais stalais patogiai gali naudotis skirtingo ūgio darbuotojai.

Kėdės

Renkantis konferencijoms skirtas kėdes svarbiausia yra patogumas, tad skirkite pakankamai dėmesio kėdžių ergonomiškumui. Jos turi būti kokybiškos ir užtikrinančios gerą savijautą naudotojams. Kalbant apie dizainą, konferencijoms gali būti pasirenkamos tiek aukštos kėdės, tiek žemos ant ratukų ar be jų. Be patogumo atkreipkite dėmesį ir į kėdžių estetinę išvaizdą. Juk konferencijose dažnai dalyvauja ir svečiai ar verslo partneriai. O juk kiekvienas baldas yra svarbi įmonės įvaizdžio dalis, tad kėdės turi būti estetiškos išvaizdos ir derančios prie bendro interjero. Priklausomai nuo poreikių, konferencijų patalpoms gali būti reikalingos pranešėjų tribūnos ar kompaktiškos spintelės daiktams. Beje, rinkoje galima rasti ir konferencijų baldų komplektų. Tai geras variantas, jei sukomplektuoti baldai jums tinkami. Tačiau jei pavyzdžiui, komplektą sudarantis stalas būtent toks, kokio reikia, o kėdės nėra tinkamos, verčiau rinktis baldus atskirai. Tuomet kiekvienas baldas bus išrinktas atsižvelgiant į individualius poreikius.

Palikite atsiliepimą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *